DAGSCHOTEL EN
LUNCH
Van woensdag tot en met zaterdag serveren wij een dagschotel bestaande uit soep en een hoofdgerecht, en dit tot 14u. (15.00 euro)
Zondagmiddagmenu
Elke zondagmiddag is er een driegangenmenu voorzien:
Soep, Tournedos mignon en een Dame Blanche.
(30 euro)
Ons rundsvlees
Voor ons vlees kiezen wij voor het Belgisch Wit-Blauwe ras, van slagerij
St. Marie te Wenduine.
RESERVATIONS
Phone: 00 32 (0) 50 41 14 71
Email: info@linvite.be
De Smet de Naeyerlaan 1
8420 Wenduine
openingsuren
van woensdag tot zaterdag 11.30u tot 14 uur
en van
18u tot 21uur
zondag van 11.30 tot 14 uur
gesloten zondagavond,
maandag en dinsdag.
Free WiFi voor onze klanten.
Restaurant
Hoofdgerechten
Côte à l'os (2cts), gebakken op de grill
met sla en frietjes
29.00 pp.
Tournedos mignon, gebakken op de grill
met sla en frietjes
27.00
Vers gemaakte steak tartaar
met zijn garnituren
26.00
Medaillon van Spaanse Tonijn
29.00
Dorade royal op zijn geheel met spinaziepuree
27.00
Garnaalkroketjes, 3 stuks met brood of frietjes
27,00
Tomaat garnaal
met frietjes
26.00
Gegrilde gamba's (6 stuks) met pigment d'espilettes
29,00
Grof gesneden frieten, kroketjes of puree
Desserts
Délice Grand Marnier met ijs en vers fruit
10,00
Vanille ijs met heerlijke Italiaanse Amarena kersen
9.50
Ijs met verse aardbeien
9.00
Glaasje huisgemaakte advocaat met verse room
8,00
Dame Blanche
met warme chocoladesaus
8.50
Meringue glacé, ijs, caramel en nootjes
8.50
Vanille-ijs met vers fruit en slagroom
9.00
ijcoupe met noten en toffeecaramel
9,00
Bordje met vers fruit
8,00
Lunch
Dagschotel, soep en hoofdgerecht
15,00
Dagschotel met vers gebakken Brusselse wafel
18.00
Lunchdiner, soep, tournedos mignon, sla, frieten en dessert
30,00