DAGSCHOTEL EN
LUNCH

Van woensdag tot en met zaterdag serveren wij een dagschotel bestaande uit soep en een hoofdgerecht, en dit tot 14u. (15.00 euro) 

Zondagmiddagmenu​

 

Elke zondagmiddag is er een driegangenmenu voorzien:

Soep, Tournedos mignon  en een Dame Blanche.

(30 euro)

 

Ons rundsvlees

Voor ons vlees kiezen wij voor het Belgisch Wit-Blauwe ras,  van slagerij

St. Marie te Wenduine.

RESERVATIONS

 

Phone:  00 32 (0) 50 41 14 71
Email: info@linvite.be

De Smet de Naeyerlaan 1

8420 Wenduine

 

openingsuren

 

van woensdag tot zaterdag 11.30u tot 14 uur

en van

18u tot 21uur

 

zondag van 11.30 tot 14 uur

 

gesloten zondagavond,

maandag en dinsdag.

 

Free WiFi voor onze klanten.

Restaurant

Hoofdgerechten

Côte à l'os (2cts), gebakken op de grill

met sla en frietjes

29.00 pp.

Tournedos mignon, gebakken op de grill

met sla en frietjes

27.00

Vers gemaakte steak tartaar

met zijn garnituren

26.00

Medaillon van Spaanse Tonijn

29.00

Dorade royal op zijn geheel met spinaziepuree

27.00

Garnaalkroketjes, 3 stuks met brood of frietjes

27,00

Tomaat garnaal

met frietjes

26.00

Gegrilde gamba's (6 stuks) met pigment d'espilettes

29,00

Grof gesneden frieten, kroketjes of puree

Desserts

Délice Grand Marnier met ijs en vers fruit

10,00

Vanille ijs met heerlijke Italiaanse Amarena kersen

9.50

Ijs met verse aardbeien

9.00

Glaasje huisgemaakte advocaat met verse room

8,00

Dame Blanche

met warme chocoladesaus

8.50

Meringue glacé, ijs, caramel en nootjes

8.50

Vanille-ijs met vers fruit en slagroom

9.00

ijcoupe met noten en toffeecaramel

9,00

Bordje met vers fruit

8,00

Lunch

Dagschotel, soep en hoofdgerecht

15,00

Dagschotel met vers gebakken Brusselse wafel

18.00

Lunchdiner, soep, tournedos mignon, sla, frieten en dessert

30,00

Please reload

© Copyright 2020 L'invité Be 0883.164.313